Toilet- en badkamerdeuren op maat

Wil jij een nieuwe deur voor in het toilet of de badkamer? Kom dan langs bij Deurenstudio in Dronten! Wij hebben een uitgebreide collectie deuren die geschikt is voor in de badkamer of het toilet.  

Deurenstudio

Eindeloze mogelijkheden

Net als voor alle andere ruimtes zijn de mogelijkheden voor een badkamer of toilet eindeloos. Kies je voor een taatsdeur of schuifdeur? Ga je voor een deur van hout of toch aluminium? Ben je op zoek naar een enkele deur of een pui die de badkamer van een andere ruimte scheidt? Alles is mogelijk!

Ook stalen deuren kunnen heel goed geplaatst worden in een wc of badkamer. We snappen dat je liever niet voor helder glas kiest, gelukkig zijn er genoeg andere opties! Rookglas, matglas of aluminium beplating zijn mooie opties om meer privacy te creëren.

Deurenstudio

Op zoek naar nieuwe toilet- of badkamerdeuren?

In onze showroom in Dronten kun je veel van onze toilet- en badkamerdeuren van dichtbij bekijken. Kies je voor hout, glas, aluminium of toch staal? Wij helpen je graag om de deur te vinden die het best bij jou past. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Wegens vakantie zijn wij gesloten vanaf 1 augustus t/m 12 augustus