Merken

Deurenstudio levert naast de Lundia Stijl deuren een selectie van deuren van Nederlandse topfabrikanten. Elk met een eigen specialisme.

ONze merken

Weekamp deuren maakt alle deuren op maat en is specialist in massieve voordeuren. Zelfs uw eigen ontwerp is mogelijk. Wij zijn zeer gecharmeerd van de S-Core dat Weekamp gebruikt voor alle binnendeuren. Dit is kruislings verlijmd hardhout met als voordeel dat de deur niet snel krom zal trekken.

Svedex uit Varsseveld produceert een trendy lijn houten binnendeuren. Altijd super glad afgelakt en op maat leverbaar. De industriële lijn zwarte deuren met glas is bijna niet van een metalen deur te onderscheiden.

Austria heeft een complete lijn binnen-, buitendeuren en kozijnen. Door een slimme voorraad aan te houden van de meest voorkomende maten kunnen deze deuren en kozijnen vaak snel geleverd worden.

STIJL is een lijn aluminium deuren met glas, altijd op maat gemaakt in fraaie trendy kleuren, wit, brons en zwart. Hier kunnen ook mooie glaswanden mee gemaakt worden, in combinatie met schuifdeuren, draaideuren of taatsdeuren. Alles geproduceerd in Nederland met korte levertijden.

Deurenstudio

Vind de deur die bij jou past

In onze showroom in Dronten kun je veel van onze deuren van dichtbij bekijken. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.